Industrikøl og -frys

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af industrikøl og -frys i Vejle, Kolding, Fredericia & Middelfart

Køleteknikeren ApS sælger, monterer, installerer og udfører eftersyn på industrikøl og -frys i og omkring Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Uanset om vi skal udføre en eller flere af vores services i et storkøkken, en butik eller noget tredje, så er du garanteret en professionel og effektiv udførsel af den køletekniske opgave.

 

Korrekt installation 

I et større, professionelt køkken er det af enormt stor vigtighed, at køleteknikken fungerer til perfektion. Der er nemlig helt bestemte regler for, hvordan fødevarer skal opbevares, så fødevaresikkerheden er i top. Køleteknikeren ApS står naturligvis for korrekt montering og installation af din virksomheds industrikøl, så du på den måde er sikret ideel opbevaring af både fødevarer, drikkevarer og medicinalprodukter.

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

hCaptcha
Installering af industrikøl eller industrifrys

Vi sætter dig ind i systemerne

Når Køleteknikeren ApS har monteret og installeret dit industrikøl eller industrifrys, giver vi dig naturligvis en grundig vejledning i anvendelsen af køleteknikken, så du kan styre og regulere temperaturen nemt, hurtigt og funktionelt. Skulle der alligevel opstå spørgsmål efterfølgende, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

 

Eftersyn og service

For at sikre længst mulig levetid og optimal drift for dit industrikøleanlæg, er det nødvendigt at udføre vedligehold på teknikken. Køleteknikeren ApS tilbyder jævnlige eftersyn, hvor vi blandt andet kontrollerer, justerer og renser køleteknikken. På den måde minimeres risikoen for pludselige nedbrud.