Klimaanlæg og varmepumper i Kolding

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Vejle

Leder du efter en professionel varmepumpeforhandler i Vejle, der tilbyder salg, montage, installation og vedligehold af varmepumper, så er du landet det rette sted. Køleteknikeren ApS sælger effektive kvalitetsvarmepumper og står for professionel montering, installation og service af varmepumper, hvad enten det drejer sig om luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper eller jordvarmepumper. Som professionelle montører garanterer vi korrekt montering og installation - hver gang.

 

Med en varmepumpe kan du få en miljøvenlig, økonomisk og vedligeholdelsesfri varmeløsning, der samtidig er yderst effektiv. Fordi varmepumpen udnytter varmen fra jorden eller luften til opvarmning, er det en yderst bæredygtig og billig løsning, der samtidig er nem og vedligeholdelsesfri.

  • En bæredygtig løsning: Varmepumpen er et miljørigtigt alternativ til opvarmning med sorte energikilder som olie- og gas.
  • En økonomisk løsning: En varmepumpe giver store besparelser på elregningen, fordi den bruger fire gange så lidt strøm som elvarme.
  • En vedligeholdelsesfri løsning: Varmepumpen er stort set vedligeholdelsesfri og kræver kun et årligt servicetjek.
  • En nem løsning: En varmepumpe er selvkørende, så du ikke skal bekymre dig om at bestille eller påfylde olie eller brændsel.

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

hCaptcha
varmepumpe monteret

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Der findes tre forskellige slags varmepumper: luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper. Hvilken varmepumpe, der er den rette løsning for dig og dit behov, rådgiver vi dig selvfølgelig gerne om. Generelt kan man sige følgende om de tre typer af varmepumper:

  • Jordvarmepumper: Dette er den mest effektive varmepumpe, der giver den mest optimale energiudnyttelse. Varmepumpen udnytter temperaturen i jorden, der er mere konstant end lufttemperaturen. Til gengæld kræver den også et stort udendørsareal og er en dyrere løsning end de andre to, fordi der skal nedgraves jordvarmeslanger.
  • Luft til vand-varmepumper: Har du ikke udendørsarealet til en jordvarmepumpe, er dette et godt alternativ. En luft til vand-varmepumpe udnytter den varme luft, der er i rummet eller udendørs, til at lave mere varme, og overfører varmen til dit centralvarmeanlæg.
  • Luft til luft-varmepumpen: Dette er en effektiv og pladsbesparende løsning, der især egner sig til sommerhuse. Varmepumpen udnytter luften udendørs til at levere varme fra en blæser, og den er et billigt alternativ til opvarmning ved elradiatorer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en varmepumpe i Vejle, er du altid velkommen til at kontakte os for kyndig rådgivning og et godt tilbud. Ring på 20 88 08 12, eller skriv en mail på koleteknikeren@gmail.com.

Serviceområder

Udover Kolding, kører Køleteknikeren ApS også ud til blandt andet de følgende områder: