Klimaanlæg og varmepumper i Fredericia

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Fredericia

Køleteknikeren ApS tilbyder salg, montage, installation og vedligehold af aircondition, klimaanlæg og varmepumper over hele Trekantsområdet, herunder Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Uanset om du skal have installeret varmepumpe i sommerhuset eller aircondition på kontoret, træder vi til og udfører opgaven effektivt og med professionel hånd.

 

God temperering med aircondition og klimaanlæg

Med en god tempering på din arbejdsplads er du med til at understøtte et godt indeklima, som skaber et bedre arbejdsmiljø. I et behageligt indeklima sørger du for dine medarbejderes velbefindende, og det er noget der betaler sig på den lange bane med mere effektivitet og færre sygedage. Der er flere fordele ved at få installeret klimaanlæg:

 

Klimaanlægget har en god køleeffekt

 • Det kan minimere fugten
 • Et klimaanlæg sørger for nøjagtig temperaturstyring
 • Det sikrer stabile temperaturer året rundt
   

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

hCaptcha
varmepumpe monteret

Få behagelig temperatur med varmepumpe

En varmepumpe udnytter varmen i luften eller i jorden til at opvarme dit hjem. Det er en rigtig god løsning i eksempelvis et sommerhus, der ikke har nogle radiatorer. Med varmepumpen kan du regulere varmen, så du kan holde en behagelig temperatur både sommer og vinter. En varmepumpe har op til flere fordele, heriblandt: 

 • Den er nem at betjene, eksempelvis via WiFi
 • En varmepumpe er billigere i drift end elvarme
 • Den kræver minimal vedligeholdelse
 • Varmepumpen fylder ikke meget

 
Korrekt montage og grundigt eftersyn

Lad Køleteknikeren ApS stå for montering og installation af aircondition eller varmepumpe i Fredericia, Kolding, Vejle eller Middelfart. Så er du sikret en professionel montering af dit køletekniske anlæg, uanset om det er til sommerhuset eller den store virksomhed. Vi udfører naturligvis også løbende grundig service på køleanlægget, så du er sikret en lang holdbarhed på det.

Forhandler af Samsung varmepumper

Køleteknikeren ApS i Fredericia er forhandler af Samsung varmepumper. De har et stort udvalg af varmepumper, som passer lige netop til dit behov. Uanset om det er hjem til privaten eller i virksomheden.

Kontakt Køleteknikeren

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Der findes tre typer af varmepumper, nemlig luft til luft-varmepumpen, luft til vand-varmepumpen og jordvarmepumper. De forskellige løsninger har hver sine fordele og egner sig til opvarmning af forskellige steder.

 • Luft til luft-varmepumpen er velegnet til sommerhuse, hvor der ikke er et centralvarmeanlæg. Den er et billigt alternativ til elradiatorer, er pladsbesparende og kan hurtigt varme huset op.
 • Luft til vand-varmepumpen egner sig godt til dig, der har centralvarmeanlæg, men ønsker at udskifte den eksisterende varmekilde til en bæredygtig og billigere løsning.
 • Jordvarmepumpen er velegnet til dig, der har et stort udendørsareal, hvor der kan nedgraves jordvarmeslanger. Jordvarmepumpen udnytter jordvarmen, og fordi jordens temperatur er mere konstant end luftens, giver denne løsning den mest optimale energiudnyttelse.

God service og grundig vejledning

Vi tilbyder salg, montage, installation og vedligehold af varmepumper i Fredericia og hele Trekantområdet, og hos os er den gode service i centrum. Vi sørger altid for grundig og kyndig vejledning i din nye varmepumpe, så du nemt kan betjene den i din hverdag. Ønsker du at vi skal udføre det årlige servicetjek på varmepumpen, kommer vi gerne ud og sørger for, varmepumpen vedvarende fungerer optimalt.

Serviceområder

Udover Frederecia, kører Køleteknikeren ApS også ud til blandt andet de følgende områder:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en varmepumpe i Fredericia, er du altid velkommen til at kontakte os for kyndig rådgivning og et godt tilbud. Ring på 20 88 08 12, eller skriv en mail på koleteknikeren@gmail.com.