Klimaanlæg og varmepumper

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart

Køleteknikeren ApS tilbyder salg, montage, installation og vedligehold af aircondition, klimaanlæg og varmepumper over hele Trekantsområdet, herunder Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Uanset om du skal have installeret varmepumpe i sommerhuset eller aircondition på kontoret, træder vi til og udfører opgaven effektivt og med professionel hånd.

 

God temperering med aircondition og klimaanlæg

Med en god tempering på din arbejdsplads er du med til at understøtte et godt indeklima, som skaber et bedre arbejdsmiljø. I et behageligt indeklima sørger du for dine medarbejderes velbefindende, og det er noget der betaler sig på den lange bane med mere effektivitet og færre sygedage. Der er flere fordele ved at få installeret klimaanlæg:

 

Klimaanlægget har en god køleeffekt

  • Det kan minimere fugten
  • Et klimaanlæg sørger for nøjagtig temperaturstyring
  • Det sikrer stabile temperaturer året rundt
     

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Få behagelig temperatur med varmepumpe

En varmepumpe udnytter varmen i luften eller i jorden til at opvarme dit hjem. Det er en rigtig god løsning i eksempelvis et sommerhus, der ikke har nogle radiatorer. Med varmepumpen kan du regulere varmen, så du kan holde en behagelig temperatur både sommer og vinter. En varmepumpe har op til flere fordele, heriblandt: 

  • Den er nem at betjene, eksempelvis via WiFi
  • En varmepumpe er billigere i drift end elvarme
  • Den kræver minimal vedligeholdelse
  • Varmepumpen fylder ikke meget

 
Korrekt montage og grundigt eftersyn

Lad Køleteknikeren ApS stå for montering og installation af aircondition eller varmepumpe i Fredericia, Kolding, Vejle eller Middelfart. Så er du sikret en professionel montering af dit køletekniske anlæg, uanset om det er til sommerhuset eller den store virksomhed. Vi udfører naturligvis også løbende grundig service på køleanlægget, så du er sikret en lang holdbarhed på det.

Forhandler af Samsung varmepumper

Køleteknikeren ApS i Fredericia er forhandler af Samsung varmepumper. De har et stort udvalg af varmepumper, som passer lige netop til dit behov. Uanset om det er hjem til privaten eller i virksomheden.

Kontakt Køleteknikeren
Leveret af