Klimaanlæg og varmepumper i Kolding

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Kolding

Køleteknikeren ApS tilbyder salg, montage, installation og service af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Kolding og hele Trekantområdet. Hvad enten du skal have installeret en luft til luft-varmepumpe i sommerhuset, en jordvarmepumpe eller en luft til vand-varmepumpe i villaen, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi er professionelle montører, og derfor er du sikret fagligt korrekt installation, når du vælger os til din opgave. På den måde er du garanteret en varmepumpe, der fungerer, som den skal.

 

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Med en varmepumpe frem for opvarmning med olie, gas eller elvarme, kan du udnytte varmen fra luften eller jorden til opvarmning at din bolig. En varmepumpe er på den måde et miljørigtigt og økonomisk alternativ, der sørger for naturligt produceret varmeenergi året rundt. Og så er varmepumpen både billig i drift og giver samtidig store besparelser på din varmeregning.

  • En varmepumpe er mere miljøvenlig end olie- eller gasfyr
  • En varmepumpe bruger fire gange så lidt strøm som elvarme
  • En varmepumpe kræver minimal vedligeholdelse pånær et årligt servicetjek
  • En varmepumpe kører af sig selv og skal ikke påfyldes noget for at fungere

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

hCaptcha
varmepumpe monteret

Luft til luft, luft til vand eller jordvarme?

Hvilken varmepumpe du skal vælge, vil afhænge af flere faktorer. Om det skal være en luft til luft-varmepumpe, en luft til vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe vil blandt andet afhænge af den plads, du har til rådighed, og om der i forvejen er installeret centralvarme.

  • Luft til luft-varmepumpen egner sig især til sommerhuse uden centralvarmeanlæg. Den blæser varm luft ind, er pladsbesparende og effektiv til hurtigt at varme sommerhuset op.
  • Luft til vand-varmepumpen udnytter den varme luft, der er i rummet eller udendørs, til at lave mere varme. Den overfører varmen til centralvarmeanlægget og er både effektiv og pladsbesparende.
  • Jordvarmepumpen er den mest effektive løsning, men den kræver også mest plads at installere, fordi der skal nedgraves jordvarmeslanger. Til gengæld giver denne løsning den mest optimale energiudnyttelse, fordi temperaturen i jorden er mere konstant end temperaturen i luften.

Service i centrum

Hos os er god service og grundig vejledning i centrum. Uanset om du skal have installeret eller vedligeholdt en varmepumpe i Kolding, så sørger vi for professionel service og udførlig rådgivning. Vi tilbyder naturligvis også at stå for det årlige servicetjek af varmepumpen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en varmepumpe i Kolding, er du altid velkommen til at kontakte os for kyndig rådgivning og et godt tilbud. Ring på 20 88 08 12, eller skriv en mail på koleteknikeren@gmail.com.

Serviceområder

Udover Kolding, kører Køleteknikeren ApS også ud til blandt andet de følgende områder: