Klimaanlæg og varmepumper i Middelfart

Kontakt Køleteknikeren ApS for et uforpligtende tilbud

Kontakt Køleteknikeren ApS

Salg og montage af varmepumper, klimaanlæg og aircondition i Middelfart

Ønsker du en billig, vedligeholdelsesfri og bæredygtig varmeløsning, så er en varmepumpe løsningen for dig. Køleteknikeren ApS tilbyder salg, montage, installation og vedligehold af varmepumper til kunder i Middelfart og over hele Trekantområdet. Uanset om du ønsker at få installeret en luft til luft-varmepumpe, en luft til vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe, så kan vi hjælpe dig. Som professionelle montører står vi for faglig korrekt installation uanset opgavens karakter.

 

En varmepumpe udnytter varmen fra luften eller jorden til opvarmning af din bolig eller dit sommerhus, så du året rundt kan få effektiv og grønt produceret varme. Varmepumpen er billig i drift og er en mere miljørigtig og billigere løsning end varmekilder som olie, gas eller el, og du vil således opleve store besparelser på din varmeregning.

Fordele ved at vælge en varmepumpe

  • Bæredygtighed: En varmepumpe er et grønt alternativ til opvarmning med olie- og gasfyr
  • Elforbrug: En varmepumpe bruger fire gange mindre strøm end opvarmning med elradiatorer
  • Vedligehold: En varmepumper kræver, udover et årligt servicetjek, ingen vedligeholdelse
  • Selvkørende: En varmepumpe kører helt af sig selv, og du skal derfor ikke bekymre dig om at bestille eller påfylde brændsel

Kontakt Køleteknikeren ApS i dag for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

hCaptcha
varmepumpe monteret

Den rette varmepumpe til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken varmepumpe der er den rette for dig. Om det er en luft til luft-varmepumpe, en luft til vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe, der er den rigtige løsning, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at vurdere på baggrund af vores erfaringer. Overordnet set gælder følgende for de tre slags varmepumper:

  • Jordvarmepumpen er den mest effektive varmepumpe med den mest optimale energiudnyttelse, fordi den udnytter temperaturen i jorden, der er mere konstant end luftens. Denne løsning er så også noget dyrere at installere end de andre, fordi det kræver nedgravning af jordvarmeslanger. Det betyder også, at det kræver et stort udendørsareal at få installeret jordvarmepumpe.
  • Luft til vand-varmepumpen er et godt alternativ til jordvarmepumpen, hvis du ikke har pladsen til jordvarmepumpen. Luft til vand-varmepumpen bruger den varme luft, der er i rummet eller udendørs, til at lave mere varme.
  • Luft til luft-varmepumpen leverer varme fra en blæser og udnytter varmen fra luften udendørs. Den er særligt velegnet i sommerhuse, fordi den er effektiv og pladsbesparende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en varmepumpe i Middelfart, er du altid velkommen til at kontakte os for kyndig rådgivning og et godt tilbud. Ring på 20 88 08 12, eller skriv en mail på koleteknikeren@gmail.com.

Serviceområder

Udover Middelfart, kører Køleteknikeren ApS også ud til blandt andet de følgende områder: